LAATST BIJGEWERKT OP 23-05-2016.

WELKOM OP DE SITE VAN DIE SCHLüSSELSTäDTER MUSIKANTEN.

Die Schlüsselstädter Musikanten is een typische Egerländerkapel en een van de drie muziekgroepen van de Christelijke Muziekvereniging Concordia uit Leiden. Anders dan de beide andere groepen maken wij voornamelijk muziek uit Duitsland en Oostenrijk. Daarnaast spelen we ook muziek uit Tsjechië, Bohemien en Moravië. Dit doen we op een hoog niveau wat ons tot een zeer geziene gast op vele evenementen maakt. Dit blijkt ook wel uit het feit dat we vele vaste optredens hebben waar we dan ook elk jaar weer worden teruggevraagd.

Zoals in de gehele vereniging is ook hier: plezier hebben is goed, maar zal nooit ten koste van de muzikale kwaliteit mogen gaan. Op deze site kunt u alle gegevens over ons orkest vinden: de muziekstijl, de samenstelling, de agenda en het repertoire. Tevens treft u ook aan hoe u ons kunt boeken en hoe u zich kunt aanmelden als lid. Ook zult u hier het een en ander kunnen vinden over de geschiedenis van de groep. Mocht u toch nog iets missen, dan zouden wij dit heel erg graag van u vernemen. Heeft u soms een leuk idee, dan horen wij ook dat graag! Wij wensen u veel leesplezier op de site van Die Schlüsselstädter Musikanten uit Leiden.

 
BESTUURSVERANTWOORDELIJKE.

De bestuursverantwoordelijke voor Die Schlüsselstädter Musikanten is Paul Bogaard. Voor vragen en andere informatie kunt u altijd bij Paul terecht. Hij is op de woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur te bereiken in het Muziekverzamelgebouw Concordia aan de Langegracht 59a te Leiden, telefoonnummer 071 5220817, of op zijn eigen nummer 06 22487833.

 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 17